Известие

Collapse
No announcement yet.

въпрос за носачи

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от ludkanar Покажи съобщение
    аз нз какво точно означава да ги залеят но знам чее по ефтино отколкото нови носачи.пр-нов носач-5месеца и 200лв и е аут-заливка 2-3 месеца-35лв на шарнир(това зависи от карането по дупките и от качеството на материала с който заливат шарнирите)-според мене излиза по ефтино.всеки сам си преценява
    А виждал ли си когато такъв рециклиран "залят" шарнир се скъса в движение какво става...?
    Не ти трябва,повярвай
    Hyundai i40 - 13 - CRDI - Powered By TST Racing
    Suzuki Grand Vitara - 07 - AWD EX
    Alfa 156 - 1.9 JTD - 03 - Powered By TST Racing + K&N Filter - EX
    Kawasaki Ninja ZXR - 06 -The Fastest
    Honda PCX150 - 15 - The Cheapest

Comment

несъм виждал,но до колкото знам при наще коли е почти невъзможно да се извади ябълката на шарнира щото тежеста на колата я натиска,освен ако не удариш яка дупка.това си е мое мнение.всеки прави каквото си иска с колата си
      Mercedes W202 - 200kompressor 99'
      Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
      Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

Първоначално публикувано от ludkanar Покажи съобщение
        несъм виждал,но до колкото знам при наще коли е почти невъзможно да се извади ябълката на шарнира щото тежеста на колата я натиска,освен ако не удариш яка дупка.това си е мое мнение.всеки прави каквото си иска с колата си
        Предполагам, че колегата друго имаше впредвид, понеже са динамично натоварени шарнирите и е добре да се сменят на определен период защо може да настъпва умора на материала! Така като "закрепваш положението" може да се скъса от шийката вследствие умора на материала. Пък и ... то нашите пътища са такива че... даже и нов да е пак може да се скъса!
        Have A Nice Day
        o/_______\o
        (Оo=\°/=oO) Alfa Romeo 156 1,8TS '00 ГИ "Фобос"
        []=о===о=[]

Comment

Working...
        X