If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
аз нз какво точно означава да ги залеят но знам чее по ефтино отколкото нови носачи.пр-нов носач-5месеца и 200лв и е аут-заливка 2-3 месеца-35лв на шарнир(това зависи от карането по дупките и от качеството на материала с който заливат шарнирите)-според мене излиза по ефтино.всеки сам си преценява
А виждал ли си когато такъв рециклиран "залят" шарнир се скъса в движение какво става...?
Не ти трябва,повярвай
Hyundai i40 - 13 - CRDI - Powered By TST Racing
Suzuki Grand Vitara - 07 - AWD EX
Alfa 156 - 1.9 JTD - 03 - Powered By TST Racing + K&N Filter - EX Kawasaki Ninja ZXR - 06 -The Fastest
Honda PCX150 - 15 - The Cheapest
несъм виждал,но до колкото знам при наще коли е почти невъзможно да се извади ябълката на шарнира щото тежеста на колата я натиска,освен ако не удариш яка дупка.това си е мое мнение.всеки прави каквото си иска с колата си
несъм виждал,но до колкото знам при наще коли е почти невъзможно да се извади ябълката на шарнира щото тежеста на колата я натиска,освен ако не удариш яка дупка.това си е мое мнение.всеки прави каквото си иска с колата си
Предполагам, че колегата друго имаше впредвид, понеже са динамично натоварени шарнирите и е добре да се сменят на определен период защо може да настъпва умора на материала! Така като "закрепваш положението" може да се скъса от шийката вследствие умора на материала. Пък и ... то нашите пътища са такива че... даже и нов да е пак може да се скъса!
Have A Nice Day
o/_______\o
(Оo=\°/=oO) Alfa Romeo 156 1,8TS '00 ГИ "Фобос"
[]=о===о=[]
Comment